معرفی محصول

خرید تراش رومیزی ✔️ فانتزی و ساده کارل، دلی، اوتللو و غیره

تراش رومیزی

مداد تراش رومیزی

سر و کارتان که با مداد باشد چه کودکان برای نقاشی های ساده از آن استفاده کنند و چه برای کار های حرفه ای از آن استفاده شود تفاوتی نمی ‌کند شما حتما نیاز به یک مداد تراش خوب دارید که خب امر مسلمی هست اما این مداد تراش ها از اول اینقدر شیک و زیبا نبودند.

شاید خودتان اطلاع داشته باشید که افراد در گذشته چطور مداد هایشان را تیز می کردند تا از خستگی و کلافه شدن به خاطر خط های ضخیمی که در اثر کند بودن مداد روی اثر نمود دارند خلاص شوند. شاید هم خودتان تجربه استفاده از این روش ها را داشته باشید.

خرید تراش رومیزی اوتللو

اولین مداد تراش ها چطور بودند؟

حوالی سال 1828 شخصی به نام برنارد لاسیمون که یک ریاضیدان فرانسوی بود اولین مداد تراش را به اسم خود ثبت کرد که گفته می‌شود تیغه ای را بصورت 90 درجه در داخل یک بلوک چوبی قرار داده بود که نوک مداد را تیز می کرد و خب آن طور که به نظر می آید روش جالبی برای این کار نبوده به همین دلیل هم محبوبیت زیادی پیدا نکرد.

بعد از او شخص دیگری از فرانسه به نام  Thierry des Estivaux این طرح را کمی اصلاح کرد که آن را شبیه به مدل های امروزی کرد. این وسیله با دارا بودن یک تیغ که در یک مخزن مخروطی شکل قرار داشت، کار می‌کرد. این امر باعث شده بود تا شکل تراش شبیه به یک منشور به نظر برسد.

البته تقریبا همه ما می دانیم، یک روش بسیار مرسوم هم استفاده از تیغ برای تیز کردن سر مداد بود که امروزه هم از این روش استفاده می‌شود اما برای نتیجه هرچه بهتر در استفاده از این روش، نیازمند کمی مهارت برای این کار هستید. بهبودی بعدی از طرف مردی به نام والتر فاستر بود که طرح قبل را با کمی تغییر به سمت تولید انبوه سوق داد.

این مطلب رو از دست نده!
راهنمای خرید قلمو + لیست 20 مدل قلمو حرفه ای و ارزان

تراش های رومیزی

در اختراعاتی که پیش از این توضیح داده شد یک نقص وجود داشت. یعنی در اغلب آنها تراش ثابت بود و مداد چرخانده می‌شد. این مطلب موجب می‌شد که شکستن نوک مداد‌ها در اثر تراشیدن زیاد، اتفاق معمولی باشد.

مداد تراش دیگری در سال 1896 ساخته شد که ظاهری متفاوت از انواع قبلی داشت و در واقع دارای دو دیسک فرزکاری بود و در اطراف یک محور با چرخش خود، نوکِ مداد را می‌تراشیدند. بله درست حدس زدید این طرح موجب شد تا نمونه های اولیه تراش های رومیزی جدید امروزی پدید بیایند.

از آن به بعد این وسایل دچار تغییرات زیادی نشدند و اولین نمونه های الکتریکی آنها در سال 1910 تولید شدند اما تا حدود سال 1940 در دسترس عموم قرار نداشتند. امروزه نیز این وسایل به خاطر قیمت بسیار بالایی که دارند، از محبوبیت بالایی برخوردار نیستند.

مدل های حرفه ای تر

حالا نوبتی هم که باشد نوبت می رسد به انواع تراش های موجود در بازار که به تناسب کاربردهای گوناگون هرکدام، می توان آنها را به دو دسته کلی تقسیم کرد. اول گروه تراش های دستی و دوم الکتریکی که نوع الکتریکی آنها گرچه جزو انواع پرفروش محسوب نمی‌شود اما با این وجود بازهم بسیاری افراد به این وسایل علاقه‌ی بیشتری نشان می دهند.

تراش های حرفه ای بیشتر برای افراد حرفه ای مناسب هستند. اشاره‌ی ما به انواع مخصوصی از تراش‌ ها می باشد. طراحان بسیاری هستند که از تکنیک های مختلفی مانند [ مداد رنگی ]، [ مداد شمعی ]، [ مداد طراحی ]، [ آبرنگ ]، کنته و [ پاستل روغنی ] یا پاستل گچی استفاده می‌کنند. در این بین مداد های طراحی، و کنته نیازمند دقت بیشتر هنگام تراشیدن هستند. 

این امر دو دلیل مهم دارد. اولین دلیل، قیمت قابل توجه این محصولات می‌باشد. دلیل دوم نیز، جلوگیری از وارد شدن آسیب به مغز مداد می‌باشد. گاهی اوقات مخصوصا هنگام تراشیدن مداد کنته، اگر از نمونه تراش های بی کیفیت استفاده شود، امکان وارد شدن آسیب جدی به مغز مداد شما وجود خواهد داشت که در برخی موارد، مجبور به تهیه یک مداد دیگر خواهید شد.

وجود این ابزار به ما کمک خواهد کرد، هر نوع مدادی را به راحتی و بدون داشتن مهارت لازم که در تراشیدن به روش دستی نیاز است مداد های خود را به بهترین نحو تیز کنیم. هر چند گاهی اوقات هنرمندانی هستند که برای رسیدن به نتیجه هر چه مطلوب تر و بنا به نیازی که احساس می‌کنند و گاها بنا به سلیقه‌‌ی خود، ترجیح می‌دهند که از روش های سنتی تری مثل تراشیدن با ابزار کاتر و تیغ استفاده کنند.

این مطلب رو از دست نده!
چطور به یک فروشگاه اینترنتی اعتماد کنیم؟

البته همانطور که گفته شد استفاده از این روش، نیاز به کمی مهارت هم دارد تا به نتیجه مطلوب خودمان برسیم. اگر بخواهیم دقیق تر بگوییم تفاوت این گروه از تراش ها با انواع معمول دیگرشان بیشتر در زاویه قرارگیری تیغ و حفره این ابزار هاست که البته اندازه‌ی این حفره ‌ها هم با انواع رایج تفاوت دارد.

مخصوصا برای مداد های کنته این ویژگی موجب می‌ شود که تا حد امکان از شکستن مغز مداد جلوگیری به عمل آمده و به نحو مطلوب و استانداردی سر مداد را شکل دهد. اینگونه تراش ها به طور دقیق تر نوک مداد را کوتاه تر و تیز تر می‌کنند که همین امر موجب به حداقل رسیدن احتمال شکستن مغز مداد می‌شود.

تراش رومیزی فانتزی و عروسکی یا ساده

بسیاری از افراد علاقه ی زیادی به محصولات فانتزی و طرح های خاص دارند. برای این افراد نیز محصولات زیادی با طرح های زیبا و جذابی تولید شده است. این تراش ها با اینکه طرح های زیبایی دارند، گاها از تراش های رومیزی ساده و کلاسیک، ارزان تر هستند که جای تأمل دارد.

به نظر می رسد، انواع ساده از دوام و مقاومت بالاتری نسبت به انواع فانتزی برخوردار می‌ باشند. البته این امر به معنای بی کیفیت بودن انواع فانتزی و عروسکی نمی باشد. اما اگر به دنبال استفاده های طولانی مدت و دوام بسیار بالا هستید، بهتر است از میان انواع ساده، تراش رومیزی خود را انتخاب کنید.

البته یکی از دلایل مهمی که می توانید با توجه به آن اقدام به خرید یک تراش رومیزی فانتزی و عروسکی کنید، خرید آن به عنوان هدیه به کودکان می باشد. این قبیل تراش ها کودکان را بسیار خوشحال و ذوق زده می کنند. مخصوصا دختر بچه ها از این قبیل محصولات بیشتر استقبال می کنند.

خرید تراش رومیزی فانتزی طرح لیمو

اما از حق نگذریم، بسیاری از این مدل ها طرح های مناسبی برای بزرگسالان نیز محسوب شده و می توانند نمای متفاوت و زیباتری به محیط و دکور اتاق یا محل کارتان بدهند. پس اگر به قصد تهیه یک تراش رومیزی فانتزی به این مطلب مراجعه کرده اید، می توانید از بین محصولات زیر، یک تراش رومیزی فانتزی بر اساس سلیقه خودتان تهیه کنید.

در ادامه نیز می‌ توانید فهرستی از پرفروش ترین و محبوب ترین تراش های رومیزی موجود در بازار را مشاهده کرده و با توجه به سلیقه و نیاز های خود بهترین مدل را برای خود یا کودکتان و حتی به عنوان یک هدیه، انتخاب نمایید.

 

4/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.